Verzending & Levering

Levering
Wij verzenden onze pakketten met PostNL, DHL of DPD. Alle orders die op werkdagen voor 17:30 uur besteld zijn, worden dezelfde dag nog verzonden.

 

Levertijden
Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 1 werkdag te leveren. Houdt er rekening mee dat een pakket soms een vertraging heeft van 1 á 2 werkdagen. 

Je kunt uitgaan van de volgende levertermijnen in Nederland & België:

Maandag vóór 17:30 uur besteld > dinsdag of woensdag geleverd
Dinsdag vóór 17:30 uur besteld > woensdag of donderdag geleverd
Woensdag vóór 17:30 uur besteld > donderdag of vrijdag geleverd
Donderdag vóór 17:30 uur besteld > vrijdag of zaterdag geleverd
Vrijdag vóór 17:30 uur besteld > zaterdag of maandag geleverd
Zaterdag besteld > maandag verstuurd
Zondag besteld > maandag verstuurd

Houdt er rekening mee dat de levertijden een indicatie zijn. Deze zijn nooit 100% te garanderen.

 

Prijzen
Alle getoonde prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. Bestellingen met een waarde vanaf €85,- inclusief btw versturen wij geheel GRATIS naar België, Duitsland en Nederland. Voor bestellingen met een waarde onder de €85,- betaal je in Nederland €5,95 aan verzendkosten en in België & Duitsland betaal je €7,90 aan verzendkosten. Voor overige landen wordt €20,- in rekening gebracht.

 

Aansprakelijkheid
Wij adviseren om direct na ontvangst de inhoud van je pakket te controleren. Mochten er onderdelen ontbreken, defect of beschadigd aankomen, dan vragen wij om ons zo snel mogelijk na ontdekking van het gebrek een e-mail te sturen met jouw bestelnummer + eventuele foto's (in sommige gevallen vragen wij om foto's toe te sturen). 

 

Track & trace
Zodra je bestelling is verzonden ontvang je van ons een mail met daarin de track en trace code, zo kun je je bestelling volgen. 

 

Niemand thuis
Wanneer bij aflevering de bezorger niemand aantreft zal (afhankelijk van de koeriersdienst) de zending de volgende (werk)dag nog een keer worden aangeboden.

Is bij de buren afleveren toegestaan? Dan zal de bezorger eerst proberen om de bestelling bij je buren af te leveren.
Mocht de tweede afleverpoging opnieuw niet succesvol zijn, dan kun je altijd nog het product binnen 5 dagen na de leverdatum op een pick-up point afhalen. Je zult een briefje in je brievenbus ontvangen met daarop de afhaal instructies.