Over ons

Welkom bij HandyLight,

Licht speelt een belangrijke rol in het leven van de mens. Zonder licht geen dag en nacht. En zonder dag en nacht geen ritme. De mens heeft duizenden jaren lang één belangrijke lichtbron gehad: de zon. Het is de zon die ons dagritme stuurt en die regelt dat we actief zijn wanneer het licht is en rusten wanneer het donker is.

Door de stand van de aarde is het een bepaald seizoen van het jaar eerder donker dan we gewend zijn, dan is er dus kunstmatige verlichting nodig om het dagritme dat we gewend zijn aan te kunnen houden. En dan komt HandyLight aan het licht.

Wij bij HandyLight willen de beleving van licht fenomenaal maken. Daarom zijn met onze lampen maar liefst 16 miljoen kleuren instelbaar. Zo kun je het hele jaar door je huis decoreren met het licht dat bij jou setting of gemoedstoestand past.

Bovendien zijn al onze lampen ook nog met een gratis app én spraak te bedienen wanneer daar de bijbehorende hardware voor is toegepast.

HandyLight maakt het opstaan lichter, het concentreren makkelijker, het dineren sfeervoller en het feesten feestelijker.

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Met vriendelijke groet,

Team HandyLight